Prezentare
Prima Vizita ? Suna acum
+40-72-250-2900
Pensiune Brasov | Poiana Velicanului Rasnov |
Urmariti-ne pe :

Pensiune Brasov : Poiana Velicanului

Situat la poalele muntilor Bucegi,la 9 kilometri distanta de orasul Rasnov, intr-un decor magnific, Complexul Poiana Velicanului dispune de 66 locuri de cazare, Restaurant rustic de 180 de locuri si o sala de conferinte de 70 de locuri, ideal pentru Team Building, petreceri organizate, nunti si botezuri.
Complexul turistic Poiana Velicanului ofera clipe de neuitat
tuturor celor care isi doresc cateva zile in mijlocul naturii
cu aerul proaspat de munte si mancarea traditionala.

Diminetile linistite cu peisaje superbe de munte, cu fosnetul padurii si susurul paraului din apropiere vor lasa o amintire
greu de sters si un motiv intemeiat de a reveni la noi.
Venind dinspre Predeal, se intra in periferia orasului Rasnov si dupa aproximativ 1,5 km, dupa o curba pronuntata la stanga, in dreptul indicatorului "Sfarsit localitate Rasnov" se vireaza 90 grade la stanga, pe drumul pietruit denumit "Valea Glajeriei". In aceasta intersectie se afla si panoul indicator "Catre Complexul Poiana Velicanului."

Pe drumul pietruit se merge aproximativ 5 km pana la panoul indcator
" Spre Poiana Velicanului - 3 KM " in dreptul caruia se vireaza la dreapta.

Localizare / Directii

Foto Pensiune Brasov | Poiana Velicanului Rasnov |

Restaurantul in stil rustic, dispus pe 2 nivele,cu o capacitate de 180 locuri, ofera sortimente traditionale romaneasti diversificate,pentru toate gusturile.

Masa & Restaurant


Castelul Bran, Cetatea Rasnovului, Poiana Brasov, Istoric al Brasovului, Cheile Rasnoavei, Azuga, sunt doar cateva din obiectivele turistice situate in apropiere si care pot fi vizitate, astfel incat vacanta dumneavoastra sa fie pe deplin realizata.

Obiective Turistice

Rezervari Pensiune Brasov
REZERVA ACUM :
Ne-ati gasit cautand dupa unul din cuvintele : pensiuni Brasov , pensiune Brasov , cazare Brasov , cazare pensiune Brasov,cazare pensiune Rasov ,cazare Rasnov,cazare ieftina rasno,cazare ieftina Brasov,poiana velicanului,pensiunea poiana velicanului ....
Cazare Brasov
Pensiune Brasov
Parteneri
Link-uri Utile
FAQ
Team Building Brasov
Marturii Clienti
Rezervari Pensiuni
Contact Pensiune
Copyright © All right reserved - 2012  Pensiunea Poiana Velicanului - Design by WorldHosting Romania